Hvad og hvem er doTERRA

DoTERRA blev grundlagt i 2008 af 7 amerikaner, der ønskede at skabe en bedre verden gennem de reneste olier. DoTERRA har hovedsæde i Utah i USA. (David Stirling, Corey Lindley, Emily Wright, Dr. David Hill, Greg Cook, Rob Young og Mark Wolfert)

DoTERRA betyder en gave fra jorden.

DoTERRA har et stort ønske om at gøre verden til et bedre sted at være. De ønsker at hæve levestandarden ved den enkelte grower, derfor vælger de at betale de lokale, der hvor de enkelte produkter vokser naturligt. De kunne selv lave stordrift, og udpine jorden, men det giver ikke en bedre verden. Derfor samler og organiserer de, de små grower, så de i fællesskab kan skabe de bedste vækstbetingelser, og de bliver sikret en økonomisk indtægt, mange år frem. DoTERRA har idag sørget for indtægt til 8 milioner familier rundt om i verden.

 DoTERRA har sat nye standarder for renheden af deres olier, så de er 100% rene. (CPTG certificeret) Olierne har et id-nr i bunden, og du kan så som forbruger, se resultatet ved at skrive id-nr ind i søgefeltet på denne side, klik HER, den er som udgangspunkt på engelsk, men du har mulighed for at få den oversat, ved at klikke på dansk, i den rubrik der kommer frem øverst til højre.

PÅ denne side kan du finde oplysninger om hver enkelt olie, hvor den kommer fra, og hvordan den bliver til (KLIK HER). Det hele er bare så gennemført, det er også derfor at jeg har valgt disse olier fremfor alle mulige andre. 

RENHEDEN gør en kæmpe forskel, hvis du ønsker at bruge dine olier terapeutisk. Dette lade sig simpelthen ikke gøre hvis de ikke er 100% rene.

DoTERRAs produkter hæver så vores livskvalitet, gennem en kemikaliefri hverdag (rengøring, skønhedspleje..) og ved at hæve vores energiniveau og humør.

Ja det er da vild luksus, i forhold til bønderne, der høster og laver olierne, MEN hvis deres liv også bliver beriget af doTERRA så er det jo en win-win.

Alle produkterne bliver solgt gennem network marketing, og det havde jeg først meget stor modstand på, MEN fandt hurtigt ud af at det virkelig giver en kæmpe synergieffekt. Alle ønsker at hjælpe alle, så du lander ind i et meget positivt univers. Et fællesskab der åbner den ene spændende dør efter den anden, du kan godt glæde dig. Det har hele tiden været doTERRAs ønske, at olierne skulle sælges sammen med en vejleder/inspirator, så du aldrig er alene.

Derudover består doTERRA også af doTERRA healing hands foundation, som er en  hjælpeorganisation, der giver udsatte mennesker muligheder, de ellers ikke ville have haft. Rent vand, skoler, sygehuse….Se videoen herunder.