Disse 100% rene olier kan gøre en forskel på mange planer

De kan anvendes på 3 måder:

Aromatisk: dufte direkte fra olieflasken, fra håndfladerne eller fra en diffuser

Indtagelse: i et glas vand eller i en veggiecap(et pille hylster der kan åbnes) det er dog ikke alle olierne der kan indtages, men det ses nemt dag lågene så er sikkerhedslåg.

Topisk brug: dvs. på huden. Her fortyndes olierne med en neutral olie, som coconut, jojoba, you name it olie (også kaldet bæreolie)

De kan gøre en kæmpe forskel både fysisk og psykisk.

Tyskland, England og USA bruger mange ressourcer på at forske i essentielle olier. Der er de meget mere anerkendte som medicin: tea tree som antibiotika, eukylyptus til forkølelse og meget mere. Her i Danmark, må vi ikke sige at olierne har nogen fysisk virkning. Men vi må gerne fortælle om vore erfaringer. Så alt hvad du finder på denne siden er ene og alene erfaringer.

Fordi olierne er 100% rene dvs LAVENDEL er LAVENDEL er de også Teaupeutiske. De har med andre ord effekt på vores biokemi. De går direkte ind i det LIMPISKE system, som er følehjernen. Dette betyder at olierne altid virker på vores celler, men det er ikke sikkert, at du kan mærke det i første omgang, du skal være klar til at modtage. Der er måske nogle lag, der lige skal skralles af først. Jeg mærkede intet til at begynde med, men stille og rolig arbejder olierne sig ind på mig. Jeg er blevet meget mere åben og modtagelig.

Hvis du synes en olie lugter dårligt, så prøv at læse hvad olien står for, måske er der noget på det psykologiske plan, du har modstand på. Det er virkelig en spændende verden.

Reagere du voldsomt på en olie, så er det fordi, der er sat gang i en proces.

Olierne taler essensen og hjælper os med at transformerer.

De søger for at vi kommer til at mærke ind i essensen, vi kommer tættere på den vi i virkeligheden er, inde under alle vores forsvar.