SÅDAN TILMELDER DU DIG SOM KUNDE 

Når du registrerer dig gennem mig, får du mulighed for at købe doTERRAs produkter 25% billigere.

1. Gå ind på min doTERRA hjemmeside: Klik HER

Opstår der problemer er du altid velkommen til at skrive/ringe til mig på 23427874.

Du kan også ringe til doTERRAs meget søde danske kundeservice på tlf 89881085 de har åbent fra kl. 14-22 (Her skal du oplyse mit navn: Joan Fisker og ID 11050332)

Vil du gerne vide lidt mere om hvad de forskellige kits indeholder, kan du se flere detaljer om dette  her

Ønsker du at købe enkelte olier istedet for en pakke, klikker du bare i rubrikken til højre (skræddersy din tilmelding)

og putter de olier i, du ønsker. Du kan læse meget mere om de forskellige olier her

 

Husk at vælge den danske udgave, så får du oliehæftet på dansk. 

Du er det så bare at læne dig tilbage, og vente på at dine nye lækre produker. De vil blive sendt til dig fra doTERRAs europæiske afdeling i Holland, så der kommer ingen ekstra told eller skatter på din pakke.

Doterra essentielle olier 20

Når du efterfølgende gerne vil ind at bestille nye produkter klikker du bare ind her 

Og så lander du på denne side. Her skal du skrive din email og det password, du brugte, da du oprettede dig, og så er du klar til at handle.

Det er en spændende og meget includerende verden du træder ind i, og ønsker du at blive hængende et stykke tid, vil jeg helt klart anbefale dig, at du opretter en LRP. Det betyder at du hver måned modtager en pakke fra doTERRA. Du bestemmer helt selv hvad den skal indeholde. Du får fragten tilbagebetalt i pv (doTERRAs pointsystem) 

Jo længere tid du er med i fælleskabet, jo større rabat får du. (10, 15, 20, 25 og 30%) Du skal dog købe for min 50 pv pr mdr. for at opnå rabat. Køber du for 125 pv får du månedens olie gratis med i din pakke. 

Nogle måneder er der Bogo, køb et produkt og få et eller to ekstra med. Alt dette og meget mere vil jeg give dig besked om, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, det kan du gøre ved at scolle ned på denne side 🙂